Andere help onderwerpen

Hoe kies ik voor bedragen met of zonder BTW?

Bij het opstellen van een factuur of offerte kan je kiezen of je bedragen met of zonder BTW wenst in te geven. Je kan dit per factuur doen of je kan op account niveau kiezen of BTW al dan niet inbegrepen is in je prijzen.

Om deze instelling voor alle nieuwe facturen toe te passen, kies je in het hoofdmenu ‘Instellingen’ en selecteer je de tab ‘Prijzen’. Je kan nu kiezen of je prijzen met of zonder BTW wenst in te geven. Klik op ‘Instellingen bewaren’ om je nieuwe voorkeur op te slaan.

Intellingen: prijzen met of zonder BTW