Andere help onderwerpen

Hoe stel ik de standaard betalingstermijn in?

Bij het opstellen van een factuur kan je de betalingstermijn kiezen. Je kan dit per factuur doen of je kan op account niveau kiezen wat de standaard betalingstermijn is voor al je facturen.

Om deze instelling voor alle nieuwe facturen toe te passen, kies je in het hoofdmenu ‘Instellingen’ en selecteer je de tab ‘Facturen’. Je kan nu een standaard betalingstermijn kiezen. Klik op ‘Instellingen bewaren’ om je nieuwe voorkeur op te slaan.

Intellingen: standaard betalingstermijn