We hebben er hard aan gewerkt de laatste maanden. Eindelijk is het zover. De volledig nieuwe versie van MoneyCloud staat op je te wachten.

Deze release zit boordevol nieuwe functionaliteiten:

  • Meer mogelijkheden bij het opstellen van een factuur: tekstregels, kortingen, BTW regimes, secties, ….
  • Bijlagen toevoegen: rechtstreeks vanuit Google Drive, Dropbox, Box of OneDrive
  • Eenvoudig facturen crediteren

Het nieuwe MoneyCloud

Meer mogelijkheden bij het opstellen van een factuur

We hebben veel aandacht besteed aan het opstellen van facturen en offertes. Zo kan je nu meer tekst kwijt bij een factuurlijn. Per factuurregel kan je nu ook een procentuele of vaste korting toekennen. Daarnaast kan je ook voor de hele factuur een korting toekennen.

Zelfs de meest complexe factuurlayouts zijn nu mogelijk dankzij ‘Secties’. Een sectie groepeert 1 of meerdere factuurregels. Voor elke sectie berekenen we het totaalbedrag.

Secties kunnen veel duidelijkheid scheppen in bv een offerte voor de renovatie van een woning. Zo kan je alle offerteregels per kamer groeperen en hiervoor een totaal tonen. Zo kan je klant in één oogopslag zien hoeveel het renoveren van elke kamer zal kosten.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om een BTW regime te selecteren. Zo kan je bijvoorbeeld het type ‘Intracommunautair’ kiezen. MoneyCloud zorgt dan voor de nodige wettelijke vermeldingen op de factuur.

Voorbeeld Offerte

Meer inzicht in openstaande facturen

We hebben een systeem met ‘stapeltjes’ bedacht waarbij direct duidelijk wordt welke facturen aandacht nodig hebben. Je facturen worden nu netjes ondergebracht in 4 stapeltjes: Concepten, Openstaand, Te laat en Voldaan. Zo verlies je geen enkele factuur uit het oog.

Stapeltjes Facturen

Makkelijker creditnota’s aanmaken

Het is nu eenvoudiger om een creditnota aan te maken. Bij elke factuur verschijnt nu een link ‘Crediteer deze factuur’. Klik je op deze link, dan wordt er automatisch een creditnota aangemaakt waarbij alle gegevens reeds zijn ingevuld. Zo verlies je minder tijd.

Bestanden toevoegen is nu nog eenvoudiger

We hebben ons systeem van bijlagen grondig herwerkt. Zo kan je nu rechtstreeks bestanden van je Google Drive, Dropbox, OneDrive of Box toevoegen aan je facturen.

Dropbox

Wat vind jij ervan?

We zijn enorm benieuwd wat jij van het nieuwe MoneyCloud vindt. Neem snel een kijkje en laat ons weten wat je ervan vind. Heb je nog geen account? Schrijf je dan nu in en verstuur tot 3 facturen gratis per maand.