Hoe stel ik de standaard geldigheid van een offerte in?

Bij het opstellen van een offerte kan je de geldigheidstermijn kiezen. Je kan dit per offerte doen of je kan op account niveau kiezen wat de standaard geldigheidstermijn is voor al je offertes.

Om deze instelling voor alle nieuwe offertes toe te passen, kies je in het hoofdmenu ‘Instellingen’ en selecteer je de tab ‘Offertes’. Je kan nu een standaard geldigheidstermijn kiezen. Klik op ‘Instellingen bewaren’ om je nieuwe voorkeur op te slaan.

Intellingen: standaard geldigheidstermijn