Hoe kan ik mijn eigen bedrijfslogo weergeven op facturen en offertes?

Om je eigen bedrijfslogo weer te geven op facturen en offertes, kies je in het hoofdmenu ‘Instellingen’ en selecteer je de tab ‘Logo’. Klik op de knop ‘Logo wijzigen’ en kies de afbeelding die je als logo wil gebruiken. Klik op ‘Instellingen bewaren’ om je bedrijfslogo te bevestigen.

Intellingen: logo kiezen

Je bedrijfslogo zal nu op alle facturen en offertes getoond worden.

Voorbeeld van een logo op een factuur