Hoe kan ik mijn boekhouder toegang geven tot mijn facturatie?

Je kan je administratie delen met meerdere gebruikers. Om je medewerkers of boekhouder toe te voegen, klik je in het hoofdmenu op ‘Instellingen’ en kies je de tab ‘Gebruikers’. Klik daarna op ‘Gebruiker toevoegen’.

Instellingen: Gebruikers

Geef de contactgegevens in van de nieuwe gebruiker en bepaal de toegangsrechten. Klik daarna op ‘Verstuur uitnodiging’. Er wordt nu een e-mail verstuurd naar de nieuwe gebruiker met informatie over hoe hij/zij kan inloggen in jouw administratie.

Instellingen: Gebruiker toevoegen